Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g135g231kcal13.8g3.6g18g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g225g79kcal6.1g10.6g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)90g149kcal2.7g3.6g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g916kcal45.2g35.6g65.2g0g
Valittu annoskoko450g458kcal22.6g17.8g32.6g0g
Annoskoko puolitettuna225g229kcal11.3g8.9g16.3g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206