Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 90g196kcal16.4g0g14.6g0g
Kieli naudan 90g180kcal15g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.8g0.4g2.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1132kcal72.8g75.2g57.2g7.6g
Valittu annoskoko450g566kcal36.4g37.6g28.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna225g283kcal18.2g18.8g14.3g1.9g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641