Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 225g512kcal42.8g0g38.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 84g192kcal11.8g1.4g15.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)25g32kcal0.8g0.9g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g28g9kcal0.4g1.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1718kcal121.8g15g130.4g1.4g
Valittu annoskoko450g859kcal60.9g7.5g65.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna225g430kcal30.5g3.8g32.6g0.4g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804