Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Perunajauhot,rainbow101g326kcal0.1g81.4g0.1g1.4g
Sokeri 86g347kcal0g85.4g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Mansikka 59g28kcal0.3g5g0.1g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g30g115kcal0g29g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 59g24kcal0.6g2.4g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2004kcal29.8g409g24g9.4g
Valittu annoskoko450g1002kcal14.9g204.5g12g4.7g
Annoskoko puolitettuna225g501kcal7.5g102.3g6g2.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386