Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 75g267kcal1.4g2g28.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 98g34kcal4.5g1.9g0.3g2.4g
Kukkakaali 137g33kcal2.5g3g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g969kcal37.6g14.2g82.8g11g
Valittu annoskoko450g484kcal18.8g7.1g41.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna225g242kcal9.4g3.6g20.7g2.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149