Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g180g442kcal18g14.4g32.5g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl45g16kcal0.5g2.7g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)122g195kcal3.3g3.3g18.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr45g126kcal3.6g4.3g10.8g0.7g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix8.1g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1578kcal51.4g52.2g124.8g1.6g
Valittu annoskoko450g789kcal25.7g26.1g62.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna225g394kcal12.9g13.1g31.2g0.4g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523