Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g11g6.9kcal1.5g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen114g38kcal3.8g5.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal1.9g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159.1g2.7g8g
Voi, 1 tl, 5 g34g249kcal0.3g0.3g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2288kcal71.6g332.6g68.4g16g
Valittu annoskoko450g1144kcal35.8g166.3g34.2g8g
Annoskoko puolitettuna225g572kcal17.9g83.2g17.1g4g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741