Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 113g256kcal21.4g0g19.1g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.7g4.7kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g679kcal50.4g20.8g43.6g12g
Valittu annoskoko450g339kcal25.2g10.4g21.8g6g
Annoskoko puolitettuna225g170kcal12.6g5.2g10.9g3g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858