Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali249g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g379kcal9g43.2g18.4g18.8g
Valittu annoskoko450g189kcal4.5g21.6g9.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna225g95kcal2.3g10.8g4.6g4.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118