Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g125g156kcal26.3g0g5.6g0g
Pekoni (Dulano)29g75kcal5.2g0.9g5.5g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Palsternakka 83g53kcal0.4g9.8g0.3g3.8g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g696kcal65.8g30.6g31.6g10.6g
Valittu annoskoko450g348kcal32.9g15.3g15.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna225g174kcal16.5g7.7g7.9g2.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067