Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 17g47kcal2.5g4.4g0.7g6.6g
Vehnälese 14g31kcal1.8g2.1g0.6g5.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen17g48kcal5.1g0.3g2.9g5.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 169g66kcal0.7g11.5g0.8g4.4g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g384kcal20.2g36.6g10g42.6g
Valittu annoskoko450g192kcal10.1g18.3g5g21.3g
Annoskoko puolitettuna225g96kcal5.1g9.2g2.5g10.7g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621