Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 31g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g75g98kcal15g0g4.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g78g195kcal14.8g0g17.2g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä63g43kcal1.9g7.5g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g715kcal64.6g24g44.4g4.4g
Valittu annoskoko450g358kcal32.3g12g22.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna225g179kcal16.2g6g11.1g1.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049