Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g163kcal0.3g0.1g18.2g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g30g174kcal6.6g6g15.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g56g160kcal16.5g2g9.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g94g255kcal18.7g0.9g20.6g0g
Pakastepinaatti rainbow112g22kcal3.5g0.6g0.9g1.5g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 75g20kcal2.5g2.3g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g19g50kcal5.3g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1808kcal117.2g25.2g143g3g
Valittu annoskoko450g904kcal58.6g12.6g71.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna225g452kcal29.3g6.3g35.8g0.8g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697