Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g161g105kcal2.6g24.1g0.2g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g113g107kcal22.5g0g1.9g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g64g51kcal0.3g4.5g3.9g0.6g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g33g48kcal5.4g0.5g2.8g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g7.2g5.4kcal0.2g1g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.4g7.8kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g649kcal62.4g62.8g18.2g1.6g
Valittu annoskoko450g324kcal31.2g31.4g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna225g162kcal15.6g15.7g4.6g0.4g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389449