Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Punajuuri 83g32kcal0.8g5.7g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.6g11kcal0.3g0.4g1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g42g62kcal7.5g0g3.7g0g
Maizena maissitärkkelys25g87kcal0.2g21.7g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g480kcal20.4g72g10.8g10.4g
Valittu annoskoko450g240kcal10.2g36g5.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna225g120kcal5.1g18g2.7g2.6g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162