Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 80g19kcal1.4g1.8g0.2g1.8g
Pinaatti 25g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika keskiarvo 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)30g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g128kcal6.4g18.6g1.6g10.4g
Valittu annoskoko450g64kcal3.2g9.3g0.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna225g32kcal1.6g4.7g0.4g2.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795