Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Pekoni rasvainen 38g141kcal4.5g0g13.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton117g257kcal13.1g2.9g22.2g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 225g123kcal3.6g29.5g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1080kcal44.2g71.6g73.2g6.4g
Valittu annoskoko450g540kcal22.1g35.8g36.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna225g270kcal11.1g17.9g18.3g1.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218