Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g83g365kcal6.3g55.3g13.2g3.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)26g189kcal0g0g21g0g
Liivatelehti, gelatiini4.5g16kcal3.9g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl56g34kcal2.1g2.8g1.4g0g
Maitorahka (Pirkka)188g124kcal22.5g7.5g0.6g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g11g45kcal0.1g9.7g0.6g0g
Vadelma 53g22kcal0.5g2.2g0.4g1.9g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana901g1613kcal71g158.8g74.8g12.4g
Valittu annoskoko451g807kcal35.5g79.4g37.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna225g403kcal17.8g39.7g18.7g3.1g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475