Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1925g3350kcal338.8g0g221.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g602g433kcal15g101.1g0.6g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g193g91kcal2.9g14.1g2.3g5.8g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1685g927kcal16.8g67.4g67.4g10.1g
Tilli, tuore 96g29kcal3.6g0.9g0.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g9657kcal754.2g367g585g35.8g
Valittu annoskoko4500g4829kcal377.1g183.5g292.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna2250g2414kcal188.6g91.8g146.3g9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670