Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kukkakaali 799g192kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Pinaatti 250g33kcal4g1g0.7g3.2g
Paprika keskiarvo 200g57kcal1.9g8.6g0.8g3.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g799g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g1284kcal67.4g185.4g16g104.4g
Valittu annoskoko4500g642kcal33.7g92.7g8g52.2g
Annoskoko puolitettuna2250g321kcal16.9g46.4g4g26.1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795