Pyrytuulian Hernekeitto

1 l vesi
200 g purjo pakaste 38 kcal
200 g keittojuures pakaste 60 kca
400 g hernepakaste 280 kcal

Keitä pehmeiksi lisää suola ja soseuta.

Lisää tuoretta persiljaa tai yrttejä.

450 g annoksessa on 93 kcal

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli500g95kcal9g12g1g10.5g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g500g150kcal4.5g25.5g1g11.5g
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g1868kcal128.2g262.2g12g106g
Valittu annoskoko4500g934kcal64.1g131.1g6g53g
Annoskoko puolitettuna2250g467kcal32.1g65.6g3g26.5g
Arvot/100g100g21kcal1.4g2.9g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461258