Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3604g7980kcal630.6g0g612.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)135g169kcal4.5g5.7g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fetajuusto, Valio405g1095kcal77g4.1g85.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g19238kcal1489g28.6g1475.2g0.8g
Valittu annoskoko4500g9619kcal744.5g14.3g737.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna2250g4810kcal372.3g7.2g368.8g0.2g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923