Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g160g608kcal1.6g147.2g0.8g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g96g15kcal0.3g2.7g0.3g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g800g800kcal112g13.6g34.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g167kcal0.1g0.1g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)222g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1600g1360kcal16g56g112g0g
Sieni tatti, hapero 1600g442kcal29.3g46.4g8g30.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9003g6905kcal324.4g553.4g349g68.4g
Valittu annoskoko4502g3453kcal162.2g276.7g174.5g34.2g
Annoskoko puolitettuna2251g1726kcal81.1g138.4g87.3g17.1g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234