Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 860g556kcal13.8g113.3g1.5g7.3g
Porkkana 370g121kcal2.3g20.6g0.7g9.4g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%560g952kcal54.9g41.4g61.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g3344kcal147.2g364.8g128.2g37g
Valittu annoskoko4508g1672kcal73.6g182.4g64.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna2254g836kcal36.8g91.2g32.1g9.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849