Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras104g333kcal14.4g60.4g3.3g8.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)67g73kcal16.7g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g104g63kcal2.1g8.9g2.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)104g63kcal1g4.7g4.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1151kcal72g163g21.6g19.4g
Valittu annoskoko451g576kcal36g81.5g10.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna226g288kcal18g40.8g5.4g4.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964