Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Aurajuusto20g68kcal4g0g5.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1050kcal51.8g25g81.8g10.6g
Valittu annoskoko451g525kcal25.9g12.5g40.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna226g263kcal13g6.3g20.5g2.7g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072