Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi120g540kcal7.8g72g25.2g3.7g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Mascarpone (250g)125g653kcal5.6g5.6g67.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Baileys, Irish Cream, Original50g175kcal1.6g10g7.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g9g29kcal0.7g4.9g0.6g0.2g
Liivate 23g79kcal19.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g3996kcal74.6g191.6g312.4g7.8g
Valittu annoskoko452g1998kcal37.3g95.8g156.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna226g999kcal18.7g47.9g78.1g2g
Arvot/100g100g443kcal8.3g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242