Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 28g114kcal0g27.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Perunajauho 1dl=70g11g37kcal0g9g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 33g11kcal1g1.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g55g36kcal6g2.3g0.2g0g
Marianne crush 150g33g141kcal0.4g28.3g2.8g0.6g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)93g79kcal0.3g19.1g0.1g2g
Kuohukerma,valio,2dl66g224kcal1.3g2g23g0g
Ranskalaiset pastillit22g101kcal0.7g15.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g2051kcal36.4g242g101.4g6.2g
Valittu annoskoko452g1026kcal18.2g121g50.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna226g513kcal9.1g60.5g25.4g1.6g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576