Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl188g638kcal3.8g5.6g65.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g63g156kcal8.8g2.1g12.5g0g
Välipalakeksi, digestive 56g241kcal3.6g33.2g10.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g3069kcal41g304g183.8g3.8g
Valittu annoskoko452g1535kcal20.5g152g91.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna226g767kcal10.3g76g46g1g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.6g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912