Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1915g8809kcal114.9g861.7g555.3g19.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1149g517kcal3.4g120.6g1.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g958g1628kcal68.9g153.2g81.4g9.6g
Sokeri 204g826kcal0g203.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 287g410kcal35.9g0.9g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g24378kcal446.2g2679.4g1334.4g57.4g
Valittu annoskoko4512g12189kcal223.1g1339.7g667.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna2256g6094kcal111.6g669.9g333.6g14.4g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509