Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow44g114kcal4.4g4.4g8.8g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g400g120kcal3.6g19.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g4802kcal350.2g299g240.2g32.8g
Valittu annoskoko4512g2401kcal175.1g149.5g120.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna2256g1201kcal87.6g74.8g60.1g8.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177