Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2400g1920kcal408g24g24g0g
Sipuli (kuorittu)822g222kcal10.7g39.5g1.6g14g
Voi, 1 tl, 5 g270g1971kcal2.7g2.7g216g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1020g3468kcal20.4g30.6g357g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g15162kcal883.6g193.6g1197.2g28g
Valittu annoskoko4512g7581kcal441.8g96.8g598.6g14g
Annoskoko puolitettuna2256g3791kcal220.9g48.4g299.3g7g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573