Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1656g1730kcal371.6g0g24.8g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )336g168kcal2g40.3g0.7g2.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 480g364kcal9g74g1g4.8g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 480g635kcal12.6g15.4g57.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 288g362kcal31.7g0.7g26g0g
Sitruunamehu, laimentamaton72g15kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g6934kcal873g332.4g223g39g
Valittu annoskoko4512g3467kcal436.5g166.2g111.5g19.5g
Annoskoko puolitettuna2256g1734kcal218.3g83.1g55.8g9.8g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341