Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1869g2075kcal229.9g35.5g110.3g15g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 934g708kcal17.5g144.1g1.9g9.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 374g124kcal2.4g21.1g0.7g9.7g
Lanttu 534g154kcal5.3g24.6g1.6g9.6g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g6265kcal517.2g476.2g230g96.2g
Valittu annoskoko4512g3133kcal258.6g238.1g115g48.1g
Annoskoko puolitettuna2256g1566kcal129.3g119.1g57.5g24.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201