Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)160g353kcal21g0.8g29.8g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]1122g1235kcal165g11.2g56.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g802g273kcal1.6g56.9g2.4g14.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )481g241kcal2.9g57.7g1g3.4g
Oltermanni, perinteinen321g1155kcal80.2g0g93g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 321g238kcal2.4g49.7g1.3g3.5g
Makaroni, pasta 706g2309kcal71.9g468.5g7.8g23.6g
Rypsiöljy 513g4537kcal0g0g513.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g21304kcal690g1443.4g1409g89.8g
Valittu annoskoko4512g10652kcal345g721.7g704.5g44.9g
Annoskoko puolitettuna2256g5326kcal172.5g360.9g352.3g22.5g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607