Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1202g1667kcal225.9g0g84.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1202g300kcal12g66.1g0g16.8g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)150g646kcal8.3g96.1g25.5g1.7g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys45g165kcal0.2g40.6g0.2g0.6g
Lasagnelevy Rainbow246g904kcal34.5g174.9g7.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g7452kcal566g771.2g235.4g58.6g
Valittu annoskoko4512g3726kcal283g385.6g117.7g29.3g
Annoskoko puolitettuna2256g1863kcal141.5g192.8g58.9g14.7g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142