Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2250g789kcal104g43.9g6.8g56.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g900g216kcal16.2g27g4.5g17.1g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Mozzarella light270g432kcal54g1.4g24.3g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g900g630kcal18g29.7g46.8g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g5121kcal389.4g217.6g267.8g162.2g
Valittu annoskoko4518g2560kcal194.7g108.8g133.9g81.1g
Annoskoko puolitettuna2259g1280kcal97.4g54.4g67g40.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147