Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2061g4563kcal360.6g0g350.3g0g
Kuohukerma (Ingman)1498g5092kcal32.9g46.4g524.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto749g2097kcal142.3g0g164.7g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Oivariini, 60 (100g)60g330kcal0.6g0.6g35.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6kcal0.5g0g0.5g0g
Kuohukerma (Ingman)2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g24274kcal1078g108.4g2153.4g5.6g
Valittu annoskoko4518g12137kcal539g54.2g1076.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna2259g6069kcal269.5g27.1g538.4g1.4g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296