Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g225g54kcal2.7g9.2g0.4g2.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g103kcal14g0g5.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g25g92kcal2.2g19g0.9g1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g866kcal41.6g59.8g51.8g7.4g
Valittu annoskoko452g433kcal20.8g29.9g25.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna226g217kcal10.4g15g13g1.9g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199