Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty283g396kcal14.6g79g1.9g9.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g47g42kcal0.4g8.9g0.5g0g
Paprikasalaatti, Pirkka47g14kcal0.5g3.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 33g63kcal8.9g0g3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g42g34kcal1.1g1.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g1096kcal51g185.4g15.8g19.2g
Valittu annoskoko452g548kcal25.5g92.7g7.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna226g274kcal12.8g46.4g4g4.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340