Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g225g248kcal51.7g0g4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)141g120kcal1.4g4.9g9.8g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g25g111kcal1.4g1.1g11.2g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g995kcal110.8g18.2g50.2g2g
Valittu annoskoko452g497kcal55.4g9.1g25.1g1g
Annoskoko puolitettuna226g249kcal27.7g4.6g12.6g0.5g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868