Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g188g655kcal22g136.1g2.6g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g94g136kcal20.7g3.9g2.8g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g47g115kcal8.4g0.3g8.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1960kcal104.2g290.2g39.8g3.8g
Valittu annoskoko452g980kcal52.1g145.1g19.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna226g490kcal26.1g72.6g10g1g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733