Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g281g366kcal47.8g3.1g18g0g
Sitruuna 100g84g30kcal0.5g5.1g0.9g0g
Lime, kuorittu, annos 50g14g5.1kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.2g14kcal0g3.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g860kcal98.6g27.4g39g1.6g
Valittu annoskoko452g430kcal49.3g13.7g19.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna226g215kcal24.7g6.9g9.8g0.4g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263