Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 107g59kcal1.7g14g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g59g119kcal8.6g0.6g8.6g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste63g16kcal0.6g3g0.2g1.8g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g418kcal22.8g36g20.6g5.6g
Valittu annoskoko453g209kcal11.4g18g10.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna226g105kcal5.7g9g5.2g1.4g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257