Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)203g167kcal3.7g35.8g0.2g2g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sianliha keskiarvo 102g222kcal18.6g0g16.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g827kcal45.8g79g34.2g7g
Valittu annoskoko452g413kcal22.9g39.5g17.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna226g207kcal11.5g19.8g8.6g1.8g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129