Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g2247g539kcal27g92.1g4.5g24.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 749g1034kcal140.4g0g52.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g250g924kcal21.7g189.7g9.2g10g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Purjosipuli, annos 20g50g10kcal0.9g1.2g0.1g1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.5g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g50g32kcal1.7g0.1g12.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)499g799kcal13.5g13.5g74.9g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Voi 125g906kcal1.5g0.5g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g8665kcal419.6g600.2g524g72.8g
Valittu annoskoko4520g4333kcal209.8g300.1g262g36.4g
Annoskoko puolitettuna2260g2166kcal104.9g150.1g131g18.2g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199