Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g200g680kcal40g0g58g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g80g286kcal16g2.4g23.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Juusto, keskiarvo 600g2100kcal150.2g1.5g166.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g15892kcal1001.4g109.4g1269.2g25.2g
Valittu annoskoko4520g7946kcal500.7g54.7g634.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna2260g3973kcal250.4g27.4g317.3g6.3g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238