Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1668g1001kcal25g216.8g1.7g15g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Naudanpaisti 1334g1481kcal288.9g0g34.7g0g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g6286kcal647.8g493g185.6g44.8g
Valittu annoskoko4520g3143kcal323.9g246.5g92.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna2260g1572kcal162g123.3g46.4g11.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393