Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1998g4068kcal357.6g0g295.7g0g
Linssi, punainen, Go Green999g3246kcal239.7g489.5g10g119.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g974g273kcal5.8g57.9g1.9g24.3g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g15703kcal1232.2g1154.8g635.2g305.8g
Valittu annoskoko4520g7852kcal616.1g577.4g317.6g152.9g
Annoskoko puolitettuna2260g3926kcal308.1g288.7g158.8g76.5g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122