Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2825g3955kcal145.8g789.9g19.2g96.1g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g471g424kcal3.8g89.5g5.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka471g137kcal4.7g30.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 330g626kcal89.4g0g29.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g424g339kcal11g17g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g10960kcal509.4g1854g159g192.2g
Valittu annoskoko4520g5480kcal254.7g927g79.5g96.1g
Annoskoko puolitettuna2260g2740kcal127.4g463.5g39.8g48.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340